Bereiding
Strooi de gekneusde zwarte peperkorrels over de zwaardvis en schud de overtollige korrels af.
Meng de hoisinsaus, rijstwijn, oestersaus en sojasaus in een kommetje.
Verhit een wok op hoog vuur, doe er 2el olie in en draai de wok rond, zodat hij helemaal met de olie bedekt raakt. Roerbak de zwaardvis in porties, 1 tot 2 minuten per portie, tot de vis zacht is. Bak de vis niet te lang, anders valt hij uit elkaar. Haal de vis uit de wok.
Laat de wok weer heet worden en doe er 1el olie in. Roerbak de knoflook in 30 seconden krokant en goudbruin. Voeg de ui toe en roerbak de in 1 tot 2 minuten goudbruin. Voeg de paksoi en shii-takes toe en bak alles heel kort, tot de paksoibladeren slap beginnen te worden. Giet de saus in de wok en roer goed door.
Doe de zwaardvis weer in de wok en schep alles goed door elkaar. Bestrooi het gerecht voor het serveren met sesamzaadjes en sprenkel de sesamolie erover.