Bereiding
Verwarm de oven voor op 220graden. Leg de plakjes bladerdeeg op een bakplaat. Bestrijk de plakjes bladerdeeg met het ei en bestrooi ze met sesamzaad. Bak ze midden in de oven goudbruin en gaar in ca. 15 minuten.
Snijd de courgette in smalle reepjes ongeveer 1,5cm dik. Bak de reepjes courgette in de boter omscheppend 3 minuten op een hoog vuur beet gaar. Voeg een snufje zout, peper en de bieslook aan de courgette toe.
Breng de bouillon aan de kook, leg de stukjes zeewolf erin, breng het vocht weer tegen de kook aan, zet het vuur laag en laat de stukjes zeewolf in ca. 5 minuten gaar worden. Neem 50ml van de hete visbouillon uit de pan en meng het in een steelpannetje met de creme fraiche, de mosterd en de gembersiroop.
Laat de saus 3 tot 4 minuten op een hoog vuur koken tot hij een beetje dikker is geworden. Voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd de plakjes bladerdeeg overdwars doormidden en neem de bovenkant (deksels) eraf. Schep de courgette op de plakjes bladerdeeg, schep de stukjes zeewolf met een schuimspaan uit de pan en leg ze op de courgettereepjes. Schep de saus erover en leg de bladerdeegdeksels erop.