Bereiding
Verwarm de oven voor op 220graden. Verhit de boter en 1 el olie in een koekenpan en bak het sjalotje in 2 tot 3 minuten glazig. Voeg de paddenstoelen toe, roer ze door het oliebotermengsel en bak ze onder af en toe roeren 5 minuten. Giet de azijn erbij en bak alles 30 seconden. Haal de pan van het vuur en roer de dragon door het mengsel. Breng het op smaak met zout en versgemalen zwarte peper.
Knip uit een stuk bakpapier 4 rondjes van 35cm doorsnee en vet ze in. Maak een vouw in het midden van elk rondje en leg ze weer open, met de ingevette kant naar boven. Leg op 1 helft van elk rondje een filet. Schep wat paddenstoelen over de vis en vouw dan de lege helft van het bakpapier over de vis. Vouw de randen 2x om en druk ze goed samen, zodat het pakketje goed dicht zit. Herhaal dit met de overige rondjes. Leg de pakketjes op borden en laat ieder zijn eigen pakketje openmaken.