Bereiding
Spoel de filets af, dep ze droog en snijd ze in hap klare blokjes. Pocheer de blokjes vis nu in de visbouillon tot ze half gaar zijn. Haal de vis uit het kookvocht en leg ze even apart. Bewaar het kookvocht.
Smelt de boter en roer de bloem erdoor tot er een blonde roux ontstaat. Giet de ingekookte bouillon over de warme roux en meng deze vervolgens.
Stoof nu de champignons in een beetje boter en giet het kookvocht bij de roux. Doe vervolgens de witte wijn en de room erbij. Laat de saus nu tot de helft inkoken en breng het op smaak met peper en zout.
Haal de saus nu van het vuur en roer de garnalen en de helft van de geraspte kaas erdoor.
Doe de vis in een ovenschaal doe de champignons en de saus erbij. Strooi vervolgens de rest van de geraspte kaas erover en zet de ovenschaal ca. 8 minuten in een voorverwarmde oven van 200graden. Werk het gerecht af met gehakte peterselie.