Bereiding
Pel de garnalen (ook de staart), spoel ze af en dep ze droog. Schep ze om met de cayennepeper en de knoflook. Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng de rasp met de garnalen en laat het mengsel afgedekt 30 minuten marineren in de koelkast.
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie en bak de champignons 5 minuten. Voeg de garnalen toe en laat ze op laag vuur in 3 minuten gaar worden. Voeg de creme fraiche toe, roer alles door elkaar en breng op smaak met limoensap, peper en zout. Laat dit nog 2 minuten garen.
Snijd de puntjes van de haricots verts en snijd ze in kleine stukjes. Kook ze 5 minuten. Kook de kidneybonen 1 minuut mee en laat uitlekken. Schep de haricots verts en de kidneybonen door de rijst. Rooster het kokos 2 tot 3 minuten in een droge koekenpan totdat het goudbruin is.
Schep op elk van de 4 borden wat rijstmengsel en schep daarna de garnalen met wat saus erover. Strooi daarna de kokos over het gerecht heen.